Medlemskap

Du som är medlem kan uppdatera Dina personuppgifter i medlemsregistret här.

Ge bort ett medlemskap i VKF under 2020!

Anmäl Dig som ny medlem genom att skicka ett mejl till: vasteraskonstforening@hotmail.com och betala se­dan in medlemsavgiften på VKF:s plusgiro 472287-2. Glöm inte att ange ny medlem 2020, ditt namn, eventuell anhörigmedlems namn, adress, telefon och e-postadress samt eventuell värvare. Du kan även betala direkt på plusgirokontot men glöm då inte att ange fullständiga avsändaruppgifter.

Årsavgif­ten för kalenderåret 2020 är 250 kr för fullt betalande och 100 kr för studerande upp till 30 år, vilket ger en lott i medlemslotteriet. Årsav­giften för anhörig är 50 kr och berättigar till fullt deltagande i alla aktiviteter men inte i medlemslot­teriet. Den anhörige måste vara bosatt på samma adress som huvudmedlemmen för att vara berättigad till ett anhörigmedlemskap. Det är inte möjligt att delta i VKF:s aktiviteter, exempelvis resor, som gäst till en medlem. För att kunna delta i medlemslotteriet måste årsavgiften vara betald senast den 30 oktober för innevarande år.

Värva medlemmar och öka din vinstchans! Värvar du en ny medlem får du en extra vinstchans i med­lemslotteriet. Se till att din värvade medlem anger ”ny medlem” och ditt namn på sin avi. Varje värvare kan få max en extra lott.

Synpunkter på verksamheten kan du mejla direkt till styrelsen på adress vasteraskonstforening@hotmail.com. Ring gärna och lämna synpunkter till någon i styrelsen eller ansvarig för annonserat arrangemang. På hemsi­dan kan du hitta nyinsatt information eller oförutsedda justeringar i programmet. Vänligen ange din e-postadress till medlemsregistret för att få nyheter och inbjudningar per epost.

VKF har tre hedersmedlemmar: konstnären och tidigare sekreteraren i VKF Cajsa Muellern Harvig, tidigare chefen för Västerås konstmuseum Cia Rimmö och konstnären och tidigare ordföranden i VKF Örjan Thorsén.

 Våra medlemsförmåner:

  • Vinstchans i årets medlemslotteri med hög vinstsumma – ca  113 000 kr 2018 och 137 000 kr 2019.
  • Möjlighet förvärva medlemsgrafik till fördelaktigt pris då detta erbjuds. Grafiska blad av KG Nilsson, Catharina Warme-Hellström och Mari Rantanen har erbjudits under de senaste fem åren.
  • Kortare och längre konstresor, ateljébesök, gallerirundor, konsthistoriekurser, föreläsningar, ”förträffar” och ”eftersitsar”, förhandsvisningar och vernissager på Västerås konstmuseum samt årsmöte.
  • Rabatter för medlemmar:
    Ekströms Konst – o. inramningsaffär, Köpmangatan 5, 10 % inramningar.
  • www.enjoyscandinavianart.com 10% på grafik som hämtas hos NoWait AB, Hylsvägen 4, Västerås Science Park. Ta kontakt via telefon eller mejl innan avhämtning.
  • Rabatterat pris på Sveriges största konsttidskrift Konstperspektiv.